image

Миття покрівлі в Києві та області

Зателефонуйте нам зараз і отримайте відповіді на всі запитання, які вас цікавлять

Миття покрівлі в Києві та області
Якісні висотні роботи від нашої компанії

Наша компанія надає повний спектр послуг у сфері промислового альпінізму. Ми реалізуємо об'єкти будь-якої складності незалежно від висоти будівлі.

Досвідчені промислові альпіністи

Колектив нашої організації складається з досвідчених промислових альпіністів, які володіють відповідними навичками для виконання переважної більшості завдань методом промислового альпінізму.

Повний перелік необхідних документів

Ми володіємо всім переліком документів, необхідних для виконання висотних робіт, підписання договору, доступу на дах і оплати будь-яким зручним для вас способом.

Выполнение высотных работ методом промышленного альпинизма.
Як ми працюємо

Послуги з миття покрівлі

Виконання вашого замовлення відбувається наступним чином:

Приймання заявки
Виїзд фахівця на огляд
Підписання договору
Виконання робіт
Розрахунок за виконані роботи
Наші переваги

Чому варто обрати нас

Промышленный альпинист в процессе работы.

Після підписання договору з нашою компанією ви отримаєте низку переваг:

Гарантія та якість
Адекватна вартість послуг
Мінімальні терміни виконання
Досвідчений колектив
Якісний і зручний сервіс

Ознайомтеся з прайс-листом на наші роботи

Вартість послуг промислових альпіністів

Short info

Відомості про нашу компанію

0 років

На ринку висотних послуг

Наша компанія протягом 10 років надає послуги промислового альпінізму в Києві, за які ми накопичили значний досвід у виконанні висотних робіт.

0 років

Гарантія на виконані роботи

Ми несемо повну відповідальність за якість виконаних робіт і залежно від виду діяльності надаємо гарантію до 5 років на реалізовані послуги.

Послуги верхолазів компанії Kliner Invest

Довіртеся професіоналам, замовте виконання висотних робіт у нашій компанії.

Высотники, выполняющие фасадные работы на высоте.
Виникнення проблеми

Чому і чим забруднюється покрівля

Дах будівлі – це те місце, яке збирає на собі весь бруд з навколишнього середовища: 

  • пил; 
  • пташиний послід; 
  • голки, листя та дрібні гілки дерев; 
  • сміття, яке вітер піднімає в повітря.

Крім того, якщо ваш дах покритий шифером чи м’якими покрівельними матеріалами, на ньому можуть утворюватися мох та лишайники. А вони створюють ідеальні умови для розмноження бактерій та слугують прихистком для різноманітних жуків і комах. Навряд чи вам сподобається таке специфічне сусідство. 

В результаті осідання на покрівлі всього переліченого бруду не лише дах матиме поганий вигляд, а й забиватимуться зливостоки, по яких має відходити вода. Щоб уникнути цих проблем, треба регулярно очищати дах від бруду. Таку послугу жителі Києва та Київської області можуть замовити у нас – будь-яким способом, який вказаний на цій сторінці. 

Розв’язання проблеми

Як ми можемо допомогти

Промышленный альпинист в процессе работы.

В нашій компанії можна замовити:

  • Прибирання сміття на даху будинку
  • Миття покрівлі з використанням сучасних технологій
  • Очищення покрівлі від моху та лишайників

Якщо на покрівлі є мох чи лишайники, вони спочатку видаляються потужним струменем води, а потім покрівельний матеріал обробляється антисептиком, який захищає його від різноманітних мікроорганізмів. Це забезпечує якісний результат та сповільнює повторну появу наросту. 

Важливо! Всі роботи на висоті небезпечні для життя і мають виконуватися виключно професіоналами. Якщо у вас немає досвіду в промисловому альпінізмі, не ризикуйте власним життям і цілісністю свого даху. Краще звертайтеся до нас і ми зробимо все якісно і безпечно.

Щоб зрозуміти, яким способом і в який термін можна привести до ладу вашу покрівлю, зв’яжіться з нами і ми проконсультуємо вас онлайн або запропонуємо безкоштовний виїзд нашого фахівця на об’єкт.

Выполнение высотных работ методом промышленного альпинизма.
Ваша вигода

Чому миття покрівлі варто замовляти у нас

Наші промислові альпіністи вже помили й почистили від сміття десятки дахів в Києві та різних населених пунктах Київської області. Люди продовжують звертатися до нас, тому що ми маємо: 

  • Досвід роботи з покрівлями з різних матеріалів.
  • Професійних верхолазів, які можуть піднятися на будь-яку висоту. 
  • Спеціалістів, які працюють обережно і з турботою про ваш дах.
  • Все професійне спорядження, необхідне для безпечної і ефективної роботи.

“Клінер Інвест” – це завжди оперативність та гарантія якості. Адже ми дбаємо про рівень своїх послуг і репутацію своєї компанії. Звертайтеся та приєднуйтеся до тих, хто з задоволенням користується результатами нашої роботи.

Рекомендації

Відгуки клієнтів, які замовили у нас миття покрівлі

Здоров'я хлопцям

Я уявлення не мав як помити той дах щоб не залити брудом всю хату, аж поки кум не затіяв мить свій і не розказав мені про цю компанію. Я теж домовився з хлопцями з Клінер Інвест, приїхали, все помили, я тепер наче з новим дахом. Дякую та бажаю здоров'я.
Данило Іванович
м. Фастів

Чудові виконавці складних завдань

Мити наш дах - непросте завдання. Адже трохи ускладнений доступ і форма покрівлі нестандартна. Але фахівці з Клінер Інвест вже вдруге справилися з завданням на “відмінно”. Дякуємо!
Світлана Володимирівна
м. Ірпінь

Майстри своєї справи

Фахівці “Клінер-Інвест” якісно почистили й помили покрівлю в нашому багатоквартирному будинку. Бажаємо процвітання вашому бізнесу. Плануємо і в майбутньому звертатися до вас за послугами.
Оксана Володимирівна
Голова ОСББ
м. Вишневе

Висока якість роботи

Ми замовляли у “Клінер Інвест” очищення та миття даху в нашому освітньому закладі. Всі роботи були виконані швидко, якісно і з професійним підходом. Ми щиро вдячні за надані послуги. Рекомендуємо!
Вікторія Сергіївна
Керівник освітнього закладу
м. Київ

Професійно й якісно

Дякуємо альпіністам “Клінер Інвест” за якісне миття покрівлі нашого бізнес-центру. Все виконано на найкращому рівні.
Денис Олегович
Керівник бізнес-центру
м. Київ

Все добре!

Ми з чоловіком замовляли у вас очищення свого даху від моху. Чоловік добре оцінив вашу роботу, ми всім задоволені. Будемо рекомендувати вас знайомим. Дякуємо.
Світлана і Олександр
м. Буча

Корисна інформація

Поширені запитання

Промальп

Після приймання заявки з вами зв’яжеться наш фахівець, більш детально уточнить основні моменти щодо Вашого замовлення (що потрібно робити, наскільки складно альпіністові буде виконати завісу, як багато завіс необхідно виконати, чи є в зоні виконання робіт пішоходи й паркування і т.д.). Дізнавшись всі ці нюанси, ми з великою ймовірністю зможемо зорієнтувати вас за вартістю, якщо ж інформації буде недостатньо, тоді ми надамо безкоштовний виїзд нашого оцінювача до Вас на об’єкт, для огляду замовлення за місцем.

Так, у нашій компанії є всі необхідні документи для вирішення завдань методом промислового альпінізму.

Якщо ми маємо справу з ЖЕКом або ОСББ, тоді клієнт пише заяву на проведення робіт, ми надаємо всі необхідні документи, виписуємо наряд-допуск на виконання висотних робіт і інженер видає нам ключі від даху.

У разі роботи з підприємствами ми надаємо всі необхідні документи безпосередньо інженеру з техніки безпеки.

Ми виконуємо замовлення будь-якого обсягу, але у випадку з невеликими об’єктами розрахунок вартості робіт буде виконуватися не за площею робіт, а виходячи з мінімальної вартості виклику нашого верхолаза.

Так, наша компанія надає гарантію на виконані роботи і відповідає за якість послуг, наданих нашими альпіністами. Термін гарантії варіюватиметься залежно від типу виконуваних робіт і використовуваних при цьому матеріалів.

У нашому колективі працює велика кількість досвідчених промислових альпіністів, які мають досвід у різних сферах діяльності, тому ми готові взятися і якісно реалізувати переважну більшість робіт на висоті.