image

Монтаж сонячних панелей у Києві та області

Зателефонуйте нам зараз і отримайте відповіді на всі запитання, які вас цікавлять

Монтаж сонячних панелей в Києві та по області
Якісні висотні роботи від нашої компанії

Наша компанія надає повний спектр послуг у сфері промислового альпінізму. Ми реалізуємо об'єкти будь-якої складності незалежно від висоти будівлі.

Досвідчені промислові альпіністи

Колектив нашої організації складається з досвідчених промислових альпіністів, які володіють відповідними навичками для виконання переважної більшості завдань методом промислового альпінізму.

Повний перелік необхідних документів

Ми володіємо всім переліком документів, необхідних для виконання висотних робіт, підписання договору, доступу на дах і оплати будь-яким зручним для вас способом.

Як ми працюємо

Послуги з монтажу сонячних панелей

Виконання вашого замовлення відбувається наступним чином:

Приймання заявки
Виїзд фахівця на огляд
Підписання договору
Виконання робіт
Розрахунок за виконані роботи
Наші переваги

Чому варто обрати нас

Після підписання договору з нашою компанією ви отримаєте низку переваг:

Гарантія та якість
Адекватна вартість послуг
Мінімальні терміни виконання
Досвідчений колектив
Якісний і зручний сервіс

Ознайомтеся з прайс-листом на наші роботи

Вартість послуг промислових альпіністів

Short info

Відомості про нашу компанію

0 років

На ринку висотних послуг

Наша компанія протягом 10 років надає послуги промислового альпінізму в Києві, за які ми накопичили значний досвід у виконанні висотних робіт.

0 років

Гарантія на виконані роботи

Ми несемо повну відповідальність за якість виконаних робіт і залежно від виду діяльності надаємо гарантію до 5 років на реалізовані послуги.

Послуги верхолазів компанії Kliner Invest

Довіртеся професіоналам, замовте виконання висотних робіт у нашій компанії.

Актуальність проблеми

Навіщо встановлювати сонячні панелі

До 2022 року українці встановлювали сонячні панелі на своїх будинках тому, що хотіли користуватися екологічно чистим джерелом енергії. З 2022 року установка сонячних електростанцій (СЕС) обумовлено не просто бажанням, а й необхідністю: регулярні відключення електроенергії змушують шукати нові джерела живлення, щоб закривати хоча б базові побутові потреби.

Встановлення СЕС – це суттєва стаття витрат. Але враховуючи довгий термін служби панелей (20-30 років) та нестабільність української енергетичної системи (яка незрозуміло коли зміцниться), ви можете бути впевнені, що ваші витрати окупляться. Та ще й нервові клітини збережуться, адже ви самі зможете вирішувати, коли в вашому будинку буде світло.

Складові СЕС

З чого складається сонячна електростанція

Сонячна електростанція складається з:

  • кількох панелей, які перетворюють сонячне світло в постійний струм;
  • інвертора, який перетворює постійний струм в змінний (такий, яким ми користуємось в побуті);
  • каркаса та кріплень для модулів;
  • двонаправленого лічильника (якщо ви плануєте підключатися до Зеленого тарифу і продавати зайву енергію державі).

Кількість панелей, яка необхідна для живлення того чи іншого об’єкта, визначається індивідуально. Важливу роль при визначенні цього параметра відіграє і розмір вільної площі, яка підходить для встановлення модулів. Якщо ви раніше не мали досвіду з подібними розрахунками, можна звернутися до продавця сонячних панелей за консультацією.

Робочий процес

Як і де встановлюються сонячні панелі

Традиційно фотоелементи для генерації електроенергії з сонячного світла встановлюються на даху приватних будинків або невисоких комерційних приміщень. Але власники житла в багатоквартирних будинках та власники приміщень в багатоповерховій комерційній нерухомості також можуть встановити сонячні панелі – на балконах чи фасаді будівлі

При монтажі модулів є чітка послідовність дій:

  1. Визначення найкращого місця для панелей.
  2. Розробка схеми й проведення розрахунків (тип кріплень, кут нахилу модулів та ін.).
  3. Створення каркаса для надійного закріплення фотоелементів. 
  4. Встановлення панелей.
  5. Пробний запуск і тестування системи, консультування замовника по її експлуатації. 

Монтаж сонячних панелей має виконуватися в правильній послідовності та з дотриманням всіх технічних вимог. Неправильні чи необережні дії можуть призвести до великих збитків, тому таку роботу варто довіряти досвідченим спеціалістам. 

Якщо ви шукаєте фахівців в Києві чи в Київській області, звертайтеся в “Клінер Інвест”. Ми встановимо вам сонячні панелі на будь-якій висоті, з дотриманням всіх технічних вимог.

Ваша вигода

Чому варто довірити монтаж нам

Щоб встановити сонячні панелі на даху, балконі чи фасаді будівлі, необхідно мати:

  • набір інструментів;
  • обладнання для робіт на висоті;
  • розуміння, як розрахувати всі технічні параметри; 
  • розуміння, як запустити всю систему відповідно до розробленого проєкту;
  • досвід у встановленні сонячних електростанцій.  

У наших фахівців все це є. Ми виконуємо всю роботу чітко й за правилами, нас не лякає висота чи розміри будівлі. Звертайтеся і ми позбавимо вас зайвого головного болю.

Рекомендації

Відгуки клієнтів, які замовили у нас монтаж сонячних панелей

Працюють професіонали

Мій сусід встановлював сонячні панелі сам і наробив стільки помилок, що заплатив в результаті вдвічі більше, ніж міг би. А я звернувся в Клінер Інвест і задоволений на всі 100%!
Андрій
м. Васильків

Не дешево, але необхідно

Сонячні панелі не дешеве задоволення але і без них важко. Встановив собі з допомогою Клінер-Інвест. Все працює, дім зі світлом.
Віктор
м. Бориспіль

Клінер Інвест - профі

Чоловік хотів встановлювати сонячні панелі сам, бурчав, що замовляти монтаж - дорого. Я ледве переконала, а тепер він сам радіє, коли побачив, скільки там роботи. Дякуємо, Клінер Інвест, за допомогу!
Поліна
м. Вишгород

Відмінно!

У нас квартира на 6 поверсі, тому ми вирішили встановити сонячні панелі на балконах. Непростий процес, але зрештою все вдалося. Вдячні команді “Клінер Інвест” за допомогу.
Ірина та Володимир
м. Київ

Дякуєм за послугу

Сонячні панелі нам встановили лише тиждень тому, але користь вже відчутна. Ми із світлом, коли у сусідів його немає годинами! Дякуємо Клінер Інвест за професійну допомогу.
Ярослава і Максим
м. Київ

Хлопці роблять важливу справу

Без сонячних панелей зараз не обійтися, такі перебої зі світлом що не можна по-людськи жити. Мені встановили, все добре працює. Рекомендую всім!
Василь
м. Обухів

Корисна інформація

Поширені запитання

Промальп

Після приймання заявки з вами зв’яжеться наш фахівець, більш детально уточнить основні моменти щодо Вашого замовлення (що потрібно робити, наскільки складно альпіністові буде виконати завісу, як багато завіс необхідно виконати, чи є в зоні виконання робіт пішоходи й паркування і т.д.). Дізнавшись всі ці нюанси, ми з великою ймовірністю зможемо зорієнтувати вас за вартістю, якщо ж інформації буде недостатньо, тоді ми надамо безкоштовний виїзд нашого оцінювача до Вас на об’єкт, для огляду замовлення за місцем.

Так, у нашій компанії є всі необхідні документи для вирішення завдань методом промислового альпінізму.

Якщо ми маємо справу з ЖЕКом або ОСББ, тоді клієнт пише заяву на проведення робіт, ми надаємо всі необхідні документи, виписуємо наряд-допуск на виконання висотних робіт і інженер видає нам ключі від даху.

У разі роботи з підприємствами ми надаємо всі необхідні документи безпосередньо інженеру з техніки безпеки.

Ми виконуємо замовлення будь-якого обсягу, але у випадку з невеликими об’єктами розрахунок вартості робіт буде виконуватися не за площею робіт, а виходячи з мінімальної вартості виклику нашого верхолаза.

Так, наша компанія надає гарантію на виконані роботи і відповідає за якість послуг, наданих нашими альпіністами. Термін гарантії варіюватиметься залежно від типу виконуваних робіт і використовуваних при цьому матеріалів.

У нашому колективі працює велика кількість досвідчених промислових альпіністів, які мають досвід у різних сферах діяльності, тому ми готові взятися і якісно реалізувати переважну більшість робіт на висоті.